Naša misija

BMM autodijelovi - Dijelovi koji traju

Naš izbor i naša misija, već 20 GODINA jeste kvalitet ponuđenih dijelova, najprihvatljivija cijena u gradu i naravno zadovoljan kupac.

Da je sve ovo napisano i istinito možete se uvjeriti u nekom od naših maloprodajnih objekata. Dođite, posjetite nas, iznesite svoje probleme, a mi ćemo najbrže i najefikasnije riješiti sve Vaše probleme.

Specijalizovani u autoindrustriji

Na sve naše dijelove i radove odobravamo garanciju.

U našem brzom servisu možete dobiti sve usluge autopopravke

  • Setovi zupčastog
  • Akumulatori
  • Čišćenje klima
  • Izmjena kočione tekućine
  • Besplatna ugradnja amortizera
  • Rabati za naše lojalne kupce

Garanciju na dijelove i ugradnju odobravamo isključivo ukoliko je dio kupljen u nekom od naših maloprodajnih objekata i to 2-3 godine.

Dugoročni biznis

Firma "BMM" d.o.o. Zenica je osnovana kao porodična firma, u septembru 1997. godine.

Prije svega, istakli smo se sa povoljnom cijenom, kvalitetom autodijelova te veoma strucnim i ljubaznim osobljem.

Kupci su sve navedene kvalitete veoma brzo prepoznali, tako da je firma „BMM“ d.o.o. Zenica postala jedna od vodećih maloprodaja autodijelova u Zenici. Druga maloprodaja i servis za putnička vozila su nastali kao logičan korak u proširenju asortimana i ponude firme „BMM“.

Tako da je 2002. godine izgrađen brzi servis za putničke automobile, koji je samo nastavio uspješni put firme, a i samim tim proširio ponudu firme. U našoj ponudi imamo rezervne dijelove za ALFA ROMEO, AUDI, BMW, FIAT, FORD, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, ŠKODA ,VW i ostale. Ponuda se tu ne završava, naš program se konstantno proširuje i za druge vrste automobila, a uvijek postoji mogućnost narudžbe rezervnih dijelova za većinu vozila koja se nalaze na bh cestama, pa i šire.

Naši kupci mogu ostvariti popust od 5-10% za gotovinsko plaćanje robe uz našu karticu kluba kupaca koju mogu besplatno dobiti u našim poslovnicama.
Koncept servisa je zamišljen kao tzv. brzi servis za putnička i laka dostavna vozila, gdje se obavljaju manji zahvati na vozilima (zamjena ulja i filtera, amortizera, dijelova ovjesa, kvačila, dijelova kočionog sistema,, zupčastog remenja i sl.) ali smo kadrovski osposobljeni i za druge vrste komplikovanijih zahvata na vozilima (generalke na motorima, reparature dijelova kočionog sistema, reparature torzija i sl.). U ponudi servisa takođe vršimo i dopunjavanje klima uređaja na vozilima, s gasom R134A na modernom aparatu, profesionalno čišćenje klima uređaja, te kompjutersku dijagnostiku za sva vozila.

S ponosom ističemo da je naša roba od priznatih prozvođača autodijelova , tako da je uz ponuđeni artikl prisutna garancija od minimalno godinu dana.

Naš izbor, već dvadeset godina je kvalitet, dobra cijena i zadovoljan kupac.
Kupovina preko
Raiffeisen i UniCredit banke

BEZ KAMATA!

Tradicija

1997

Firma "BMM" d.o.o. Zenica je osnovana kao porodicna firma, u septembru 1997. godine.

2002

Otvorena druga maloprodaja i izgrađen brzi servis za automobile, koji je samo nastavio uspješni put firme, a i samim tim proširio ponudu firme.